Könyvajánló

2017.06.16 08:49

Szakácskönyvből soha nem elég! Nagyanyáink korában kézzel írott, anyáról leányra szálló receptesfüzeteket használtak. Anyáinkat már a nyomtatott formájú szakácskönyvek segítették a mindennapi konyhai munkában, mint Horváth Ilona nagy klasszikusa. Néha én is hozzányúlok ehhez az alapdarabhoz, a császármorzsát és a vajgaluskát csakis ez alapján készítem. De nézzük a mostani könyvkínálatot és valljuk be, mégiscsak nekünk van a legjobb sorunk! Igaz, hogy ma már minden recept elérhető az internet oldalain, nekem mégis valahogy különös boldogságot ad egy jó szakácskönyv kézbevétele. Imádom nézegetni a csodálatos fényképeket, szeretem, hogy a recept mögött látom az embert is. Mindig rögtön megéhezem és kedvet kapok a főzéshez. 

Ma egy remek vegán szakácskönyvet szeretnék ajánlani Nektek, ami egy blogger tollából született. Írója Bede Anna, aki senkit nem akar megtéríteni (engem például nem is lehet), egyszerűen csak el akarja mesélni, hogy hús nélkül is milyen teljes és finom lehet egy-egy fogás. Könyvét ezen a héten akciós áron vásárolhatjátok meg a boook oldalán.